Η Κηφισιά επιβλήθηκε 2-0 της Ηλιούπολης και παρέμεινε σε απόσταση από τους διώκτες της στον Β’ όμιλο της Super League 2.

Η Κηφισιά άφησε πίσω της την έδρας ήττα από τον Απόλλωνα και επιβλήθηκε με 2-0 της Ηλιούπολης στο “Γεώργιος Καμάρας” πήρε τρεις βαθμούς που την κράτησαν σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της στον Β’ όμιλο της Super League 2 έπειτα από 17 αγωνιστικές.

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη προηγήθηκε με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής του Παναγιώτη Πρίτσα μόλις στο 17ο λεπτό και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απαντήσουν αποτελεσματικά και στο 76ο λεπτό, με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Μιχάλης Κουϊρουκίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Μαζουλουξής, Παναγιώτου, Παπασάββας (75′ Νοικοκυράκης), Γκίνη, Ταλάλ (75′ Κουϊρουκίδης), Πρίτσας (62′ Πέιος), Να’α (62′ Παυλάκης), Ποζατζίδης, Τετέι (87′ Καλλέργης)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Περιστερίδης, Βάρκας, Κωστόπουλος (81′ Άντο), Ανδρέου, Φρίμπονγκ (74′ Τριανταφυλλάκος), Γκοτσούλιας, Κρέτσι, Ζιούλης, Βασιλείου (81′ Μπαξεβάνος), Μπαστακός, Βοσνακίδης