Στον «αέρα» βρίσκεται η συμμετοχή της Αναγέννησης Καρδίτσας στη Super League 2, καθώς υπάρχει πρόβλημα με τα δελτία της.

Ένα ακόμη πρόβλημα προκύπτει στη Super League 2, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την Αναγέννηση Καρδίτσας και είναι πιθανή η αποβολή της.

Η ΑΣΑ έχει μόλις 14 επαγγελματικά συμβόλαια φέτος, την ώρα που στην προκήρυξη αναφέρεται ρητά πως απαιτούνται 20 για να μπορέσει μια ομάδα να συμμετέχει στο πρωτάθλημα.

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος στο άρθρο 11 παρ.7 αναφέρει: «Ομάδα που κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος έχει λιγότερα από είκοσι (20) ενεργά συμβόλαια αποβάλλεται από το πρωτάθλημα με απόφαση του ΔΣ της διοργανώτριας».

Ο λόγος που η Αναγέννηση δεν έχει κάνει άλλες μεταγραφές και δεν έχει φτάσει τα 20 συμβόλαια, είναι επειδή της έχει επιβληθεί ban και η ΕΠΟ δεν της εκδίδει νέα δελτία.

Την Κυριακή (24/09) έχει προγραμματιστεί το εντός έδρας παιχνίδι της ΑΣΑ με την ΑΕΚ Β και εκεί θα φανεί πόσους ποδοσφαιριστές θα δηλώσει η ομάδα της Καρδίτσας.