Στη λίστα του Ηρακλή βρίσκονται οι Λευτέρης Ιντζόγλου και Μιχάλης Μπαστακός ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Οι άνθρωποι του Γηραιού έχουν αρχίσει ήδη να προετοιμάζουν την μεταγραφική τους ενίσχυση με τον όνομα του Σωκράτη Φυτανίδη να βρίσκεται ψηλά στη λίστα τους. Σε αυτήν έρχονται να προστεθούν τα ονόματα δύο πρώην «κυανόλευκων». Ο λόγος για τους Λευτέρη Ιντζόγλου και Μιχάλη Μπαστακό, αμφότεροι έχουν αγωνιστεί με τον Ηρακλή και σήμερα βρίσκονται σε άλλες ομάδες.

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου δεσμεύετε με συμβόλαιο με τον Άρη. Την φετινή αγωνιστική περίοδο έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο παιχνίδια με τους «κιτρινόμαυρους» και φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην λύση του συμβολαίου του, κάτι που κάνει τους ανθρώπους του Ηρακλή να κινηθούν για την απόκτηση του.

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Μπαστακός που το καλοκαίρι έφτασε μια ανάσα από την επιστροφή του στους «κυανόλευκους», βρίσκεται στο ρόστερ της Παναχαϊκής αλλά ο μικρός αριθμός συμμετοχών του στην ομάδα της Πάτρας οδηγεί τον υψηλόσωμο επιθετικό στην πόρτα της εξόδου.