Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την έναρξη της Super League 2, Ξάνθη και Δόξα Δράμας αναμετρήθηκαν σε φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο του ΑΟΞ, αδυνατώντας αμφότερες να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία στις περιπτώσεις που τους δόθηκε η ευκαιρία.

Σε θετικά συμπεράσματα, παρά το 0-0, κατέληξαν τόσο ο Τόνι Πόποβιτς της Ξάνθης όσο και ο Θανάσης Κολιτσιδάκης της Δόξας Δράμας.

Οι σύλλογοι των γειτονικών νομών, που φέτος θα ανταγωνιστούν στη Super League 2, αναμετρήθηκαν το Σάββατο (17/10) σε φιλική αναμέτρηση η οποία έληξα ισόπαλη και δίχως τέρματα.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους Θρακιώτες, που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων όσο οι Δραμινοί αμύνονταν με αποτελεσματικότητα. Στο δεύτερο μέρος, οι «Μαυραετοί» έγιναν περισσότερο επιθετικοί και δημιούργησαν απειλητικές καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή, αδυνατώντας όμως να σκοράρουν.

Η προετοιμασία των δύο θα συνεχιστεί, εν αναμονή και του προγραμματισμού της φετινής Super League 2.

ΑΟ Ξάνθη (Πόποβιτς): Ίτσο, Στάθης, Παντελιάδης, Τζούρμαν, Βέρκερ, Δημούτσος, Μπιλάντε, Τάτος, Σιατραβάνης, Γουόλτερς, Παπάζογλου Θ.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Βέλιτς, Έλιοτ, Ρουσσάκης, Τσαμούρης, Κέβιν, Θυμιάνης, Τεσίγια, Ντίνας, Σουλεϊμάν, Έμπερτ και Βασίλεφ.

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Κόκολης, Νιμπα, Κουτσιανικούλης, Μαυρίας, Γκόμεζ, Πινδώνης, Παπαργυρίου, Σπυρόπουλος, Χάμοντ, Μπολάκης.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Ηλιάδης, Θεοδοσιάδης, Τάσιος, Ιμπάνεζ, Μαρινάκης, Φυτόπουλος, Κόντος, Αγιώτης, Σντριαν, Μενσά, Πετρίδης, Λοέν, Σαμπανίδης.