Μια νέα εποχή εγκαινιάζεται στην Ξάνθη, με τη νέα, ανανεωμένη διοίκηση, να σηκώνει τα μανίκια και να υπόσχεται εκσυγχρονισμό, ισχυροποίηση και… συγγραφή ιστορίας.

Η νέα διοίκηση της Ξάνθης, με επικεφαλής τον ομογενή Βασίλη Παπαδημητρίου (Μπιλ Πάπας), εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους κ.κ. Πανόπουλο – Συγγελίδη και προχωρά στις πρώτες… προγραμματικές της δηλώσεις ενόψει ανασύνταξης.

«Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης των μετοχών του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ από την Insports ΙΚΕ στην MAZCON INVESTMENTS ΙΚΕ εγκαινιάζεται η νέα εποχή της αγαπημένης ομάδας των Ξανθιωτών και της Θράκης!

Η ανανεωμένη Διοίκηση του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ευχαριστεί δημόσια τους κ.κ. Πανόπουλο – Συγγελίδη για την άριστη συνεργασία τους όλο αυτό το διάστημα. Η προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στην ομάδα της Ξάνθης και την ιδιαίτερη περιοχή της Θράκης από το 1991 μέχρι σήμερα, θα μείνει ανεξίτηλη στις σελίδες της ιστορίας του Συλλόγου.

Με το βλέμμα στραμμένο στην άνοδο, η ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ εκσυγχρονίζεται, ισχυροποιείται, μεγαλώνει και εξελίσσεται. Όλοι μαζί μπαίνουμε σε μια «νέα τροχιά», όλοι μαζί γράφουμε ξανά ιστορία!»