Ο αντιπρόεδρος της Δόξας Δράμας, Γιάννης Ξανθόπουλος, σχολίασε την προσωρινή διαταγή του Διοικητικού Εφετείου, που επιτρέπει στην ομάδα να ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 της Θεσσαλονίκης έκανε ο Γιάννης Ξανθόπουλος.

Ο αντιπρόεδρος της Δόξας Δράμας αναφέρθηκε στην προσωρινή διαταγή του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, η οποία δίνει στους «μαυραετούς» την δυνατότητα να συμμετέχουν πλέον από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε και για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η θέση μας ήταν δύσκολη αλλά ξεπεράσαμε τον πρώτο γολγοθά. Πήραμε άδεια. Ο δεύτερος είναι η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Πρέπει τώρα να φτιαχτούμε αγωνιστικά και μετά θα περιμένουμε την ψηλάφηση της υπόθεσης ξανά. Η άδεια μας είναι προσωρινή αλλά για εμάς είναι τελειωμένο. Δεν έχουν στοιχεία για να μην πάρουμε την άδεια. Μια ομάδα με μηδέν χρέη στο δημόσιο και καμία υπόνοια για στήσιμο πρέπει να παίζει στο πρωτάθλημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο που είναι κοντά μας και μας δίνουν δύναμη. Ξεκινάμε από την 4η αγωνιστική. Δεν είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά αλλά θα προσπαθήσουμε και θα γίνουμε».