Η Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μιλώντας στο TMWRadio προειδοποίησε τη Μίλαν για την ατμόσφαιρα που θα βρει στο ΟΑΚΑ, η οποία σίγουρα δε θα είναι και η πιο άνετη για τους Μιλανέζους. Αναλυτικά τι δήλωσε :

“Ο κόσμος μας θα είναι εξαιρετικά παθιασμένος. Η ατμόσφαιρα δεν θα είναι ιδανική για τη Μίλαν. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι και σίγουρα θα το διεκδικήσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα”

Για το παιχνίδι στο Μιλάνο είπε πως ο αντίπαλος “δεν ήταν τόσο καλός όσο τον περίμενα” και πρόσθεσε πως η ΑΕΚ θα μπορούσε τη νίκη αν αυτός και οι συμπαίκτες του ήταν πιο συγκεντρωμένοι.

Ο Χριστοδουλόπουλος είχε παίξει στη Μπολόνια και σημείωσε πως “είναι πάντα ευχάριστο να επιστρέφω εδώ όπου πέρασα 3.5 φανταστικά χρόνια”.

Τέλος, ο Χριστοδουλόπουλος ρωτήθηκε για την εφετινή εικόνα της SerieA με τον διεθνή άσο να λέει το εξής: “Βλέπαμε πως η Νάπολι έχτιζε τα τελευταία χρόνια ένα υπολογίσιμο σύνολο και δεν αποτελεί έκπληξη για μένα. Και η Ίντερ είναι σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχει μακρύς δρόμος ακόμα”