Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος αναφέρθηκε στην χθεσινή απόφαση για αποχώρηση του Ολυμπιακού Β…

Στην απόφαση του Ολυμπιακού Β’ να αποχωρήσει από τον χθεσινό αγώνα του με την Κηφισιά αναφέρθηκε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος. Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας 2 σε γραπτή του δήλωση στην οποία δεν αναφέρει το όνομα των ερυθρολεύκων, επισημαίνει την ανάγκη να τελειώνουν όλοι οι αγώνες στους αγωνιστικούς χώρους και τα αποτελέσματά τους να μην κρίνονται από τα Πειθαρχικά όργανα, ωστόσο στη συνέχεια αυτής τονίζει ότι στην εφετινή σεζόν έχουν υπάρξει κακές διαιτησίες που δημιουργούν ασφάλεια.

«Για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και την εν γενεί προστασία του ποδοσφαίρου όλοι οι αγώνες, ανεξαρτήτως ονόματος των συμμετεχόντων ή του βαθμολογικού ενδιαφέροντος, θα πρέπει και επιβάλλεται να ολοκληρώνονται μέσα από θωρακισμένο κανονιστικό πλαίσιο και να κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις αίθουσες των Πειθαρχικών Επιτροπών», αναφέρει και συνεχίζει:

«Έχουμε γίνει μάρτυρες κακών διαιτησιών που εξεγείρουν και ανησυχούν το φίλαθλο κόσμο, δημιουργώντας ανασφάλεια στους ποδοσφαιριστές και στις συμμετέχουσες ομάδες του πρωταθλήματος. Επισκεφθήκαμε μόλις στις 5/1/2023 τον κ. Μπένετ ελπίζοντας ότι θα δώσει λύση στις κακές διαιτησίες, αναλαμβάνοντας και την ευθύνη. Επειδή η SL2 ταλανίζεται τα τελευταία χρόνια από δεκάδες προβλήματα που… κληρονόμησε και ευρισκόμενη ήδη σε στάδιο επανεκκίνησης, χωρίς να υπάρχει περιθώριο λαθών και επιπρόσθετων προβλημάτων, καλούμε τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτακο να πάρει θέση επί των τεκταινομένων και να πράξει άμεσα τα δέοντα».