Στη Βοιωτία απόψε διεξάγεται το παιχνίδι της χρονιάς για Λεβαδειακό και Βέροια, καθώς ο νικητής του ζευγαριού θα πάρει μία θέση στα «σαλόνια» της Super League 1 (16:30, ΕΡΤ 3).

Οι «πράσινοι» έχουν στα χέρια τους το προβάδισμα που πήραν στο πρώτο παιχνίδι με τη νίκη τους με 1-0 στην Ημαθία την προηγούμενη Κυριακή και με μία ισοπαλία μπορούν να πανηγυρίσουν την επιστροφή τους στην πρώτη κατηγορία μετά από τρία χρόνια απουσίας.

Η ομάδα που θα κερδίσει στο μπαράζ επιστρέφει στη Super League 1, ενώ ο ηττημένος θα παίξει με τη Λαμία που τερμάτισε προτελευταία στην πρώτη κατηγορία εκ νέου σε αγώνες μπαράζ που θα γίνουν στις 22 και 29 Μαΐου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ σε αυτό το μπαράζ. Για παράδειγμα, αν η Βέροια κερδίσει 2-1, 3-2 και με οποιοδήποτε σκορ διαφοράς ενός γκολ υπέρ της, το παιχνίδι θα οδηγηθεί σε παράσταση και, αν χρειαστεί, σε πέναλτι.

Δεν υπάρχει ξανά χρήση VAR, καθώς δεν εγκρίθηκε το σχετικό κονδύλι από την ΕΠΟ.

Οι ενδεκάδες

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος, Μπαχανάκ, Βήχος, Μεχία, Χάμοντ, Νίλι, Πολέτο, Μουτίνιο και Μυτίδης.

Βέροια: Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Μαραγκόνας, Σκόνδρας, Πεταυράκης, Γαβριηλίδης, Οικονόμου, Μούργος, Κάτσε, Γιακουμάκης, Πασάς.

Διαιτητής

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Αζέρος Αλιγιάρ Αγκάγεφ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Αμίλαρι, Ζεϊνάλοφ και 4ο τον κ. Τσέτσιλα.