Την δυσαρέσκεια του εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ Γιώργος Μπαντής σχετικά με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών και την αντιμετώπιση των υπευθύνων.
Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αντίδραση του ΠΣΑΠ: «Έχουμε φτάσει Σεπτέμβριο και δεν γνωρίζουμε ούτε εμείς ούτε δεκάδες ποδοσφαιριστές πότε και με ποιες συνθήκες θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Πρέπει να αλλάξει αυτό. Κάθε χρόνο συναντάμε το ίδιο έργο.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Μάλλον, δεν ενδιαφέρεται κανείς για το καλό του ποδοσφαίρου ο καθένας κοιτάζει το συμφέρον του. Για παράδειγμα, υπάρχουν παίκτες που υπέγραψαν συμβόλαια αλλά δεν μπορούν να τα καταθέσουν καθώς δεν ξέρουν σε ποια κατηγορία θα παίξουν. Μιλάμε για ένα πρωτάθλημα που διεκόπη έξι μήνες πριν. Είχαν ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να οργανωθούν».

Για τον Χατζισαφί: «Είναι ένας παίκτης πολυεργαλείο. Μπορεί να παίζει ως μπακ και ως χαφ αλλά και ως καθαρόαιμο εξάρι. Έχει καλό αριστερό πόδι. Είναι άψογος χαρακτήρας. Βάζει την ομάδα πάνω από τον εαυτό του. Είναι παίκτης προσωπικότητα».

Για τον Ηρακλή: «Να υπάρξει ομόνοια. Ό,τι και αν γίνει, θα πρέπει να γίνει για το καλό του Ηρακλή. Είναι από τις ομάδες που έχουν αδικηθεί περισσότερο».

Πηγή: Αθλητικό Metropolis 95,5 fm