Ο Παύλος Μυροφορίδης μίλησε για την πρόσληψη του Αλέκου Βοσνιάδη, τις μεταγραφές αλλά και τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της νέας ΠΑΕ.

Δείτε τι δήλωσε στην ΕΡΤ-3:

Για την πρόσληψη του Αλέκου Βοσνιάδη: “Η πρόσληψη του Βοσνιάδη είναι δική μου επιλογή. Η καλύτερη που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Ο Αλέκος (σ.σ. Βοσνιάδης). Είναι έμπειρος έχει μάθει να είναι πρωταθλητής. Θα μας βοηθήσει πολύ. Είμαστε φαβορί για άνοδο, αλλά θα πρέπει να το δείξουμε και στο πρωτάθλημα. Ο κ. Μπαξεβάνος είναι καλός προπονητής, αλλά θέλαμε κάτι διαφορετικό. Αναγνωρίζουμε όσα πέτυχε πέρυσι”.

Για το φετινό μπάτζετ και τις μεταγραφές: “Το ρόστερ θα φτάσει στο σημείο που θα επιτρέπει την ομάδα να έχει ασφάλεια. Στο μυαλό του καθενός υπάρχει μια άποψη. Εγώ όμως θα δώσω λογαριασμό για το τι έγινε. Ζητούμενο είναι να αλλάξει η ομάδα κατηγορία. Το μπάτζετ θα είναι κατά 200.000-300.000 μικρότερο από των ομάδων που κάνουν πρωταθλητισμό”.

Για τις περιπτώσεις Μπαστακού και Κλέιτον: “Μιλάμε με Μπαστακό, Κλέιτον θα δούμε τι θα γίνει”.

Για το φιλικό με την ΑΕΛ: “Με το κράτος δε μπορείς να τα βάλεις, κοιτάμε μήπως γίνει στη Λάρισα. Κάνουμε αγώνα να βρούμε λύση και μέχρι το βράδυ θα ξέρουμε αν γίνει στη Λάρισα. Μιλάμε για ένα φιλικό, δεν είναι πόλεμος”.

Για το ιδιοκτησιακό: “Αυτός που θα βάλει τα λεφτά θα πάρει και τον Ηρακλή. Τις να τις κάνω τις ενέργειες αν δεν έχω τα λεφτά; Από Δευτέρα θα υπάρχει μεγαλομέτοχος. Ο κ. Παπαδόπουλος, έβαλε λεφτά, θα βάλει κι άλλα…”

Για την στήριξη του κόσμου: “Αυτή τη στιγμή ότι γίνεται το ρόστερ που έχουμε είναι κατάκτηση του κόσμου. Υπάρχουν υποχρεώσεις πρέπει να είμαστε συνεπείς και αυτό θα το δώσει ο μεγαλομέτοχος”.