Την απόκτηση των Κωνσταντίνου Φουτσίνι και Μαρκέλου Νάστου ανακοίνωσε η διοίκηση των Τρικάλων.
Ακόμα δύο μεταγραφές πραγματοποίησαν τα Τρίκαλα, ανεβάζοντας με τον τρόπο αυτό τον αριθμό των καλοκαιρινών τους μεταγραφών στις 18.

Ο λόγος για τους Κωνσταντίνο Φουτσίνι και Μαρκέλο Νάστο. Ο πρώτος, ο οποίος είναι γιος του παλαίμαχου άσου του ΠΑΟΚ Αρμάντο Φουτσίνι είναι 21χρονών και καλύπτει την θέση του αμυντικού.

Την περυσινή σεζόν ανήκε στο δυναμικό του Ολυμπιακού Βόλου, όπου δεν αγωνίστηκε καθόλου. Όσον αφορά τον δεύτερο είναι 19χρονών επίσης αμυντικός. Την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Πόντου, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει και την φανέλα της Προοδευτικής.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

« Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου (9/9/1999) Καμερουνέζου αμυντικού, Κωνσταντίνου Φουτσίνι ο οποίος πέρυσι ανήκε στο δυναμικό του Ολυμπιακού Βόλου ενώ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον ΠΑΟΚ. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε επιτυχίες.

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου (23/7/2001) αμυντικού Μαρκέλο Νάστο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν πέρυσι στην ομάδα του Απόλλωνα Πόντου ενώ έχει φορέσει και την φανέλα της Προοδευτικής. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε επιτυχίες.»