Ο Ολυμπιακός αποχώρησε οριστικά από το γήπεδο στο ματς με την Athens Kallithea και σύμφωνα με το άρθρο 21 παράγραφος 3.ΙΙ.δ) κινδυνεύει με αφαίρεση 5 βαθμών από φέτος, 5 βαθμών από τη νέα σεζόν και με πρόστιμο ως 200.000 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός Β’ αποχώρησε από το “Γρ. Λαμπράκης” στο ημίχρονο του αγώνα με την Athens Kallithea σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την διαιτησία.

Οι ερυθρόλευκοι δεν κατέβηκαν στο γήπεδο στο δεύτερο 45λεπτο, έφυγαν από το γήπεδο και ως εκ τούτου αναμένεται να υποστούν τις κυρώσεις που προκύπτουν από τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ για την οριστική διακοπή του ματς.

Οι Πειραιώτες κινδυνεύουν με με αφαίρεση πέντε βαθμών από την τρέχουσα και πέντε βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο και χρηματική ποινή από 20.000 έως 200.000 ευρώ.

Τι αναφέρει το άρθρο 21, παράγραφος 3.ΙΙ.δ):

“Εάν μία ομάδα αποχωρήσει από έναν αγώνα μετά την έναρξή του, με αφαίρεση πέντε (5) βαθμών από την τρέχουσα και πέντε (5) βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο και χρηματική ποινή από είκοσι (20.000) έως διακόσιες χιλιάδες (200.000) Ευρώ για τις ΠΑΕ και έως δύο χιλιάδες (2.000) ευρώ για τα σωματεία. Σε αυτή την περίπτωση, η υπαίτια ομάδα δεν δικαιούται μερίδιο από τις εισπράξεις του αγώνα, το οποίο περιέρχεται στη διοργανώτρια”.