Ο Σβέριρ Ίνγκασον μετά από τρία ματς με τον ΠΑΟΚ Β στο πρωτάθλημα της Super League 2, επιστρέφει στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου, αφού έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με την Βέροια.

Ο Ισλανδός στόπερ του Δικεφάλου, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, αποφασίστηκε να μπει σταδιακά σε αγωνιστικό ρυθμό συμμετέχοντας στις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ Β στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Ίνγκασον, μάλιστα κατέγραψε τρεις συμμετοχές, αγωνιζόμενος στα ματς με Ολυμπιακό Β, Πανσερραϊκό και Ηρακλή, ωστόσο πλέον επιστρέφει στις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ.

Εκτός από τον Ίνγκασον, ο Πάμπλο Γκαρσία θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κυριάκου Γιαξή, του Πέτρου Καλουτσικίδη, αλλά και του Τίτου Κουτεντάκη, ενώ αντίθετα κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Βέροια ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ Β αποτελούν οι:

Μπαλωμένος, Μπουργάνης, Παναγιώτου, Μανιωλούδης, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Τάχατος, Αποστολόπουλος, Τσοπούρογλου, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Κουλούρης, Τζίμας, Σπυρίδης, Γαϊτανίδης, Χατζηστραβός, Φασίδης, Πανίδης, Γκορντεζιάνι.