Ο Ίνγκι Ίνγκασον επιστρέφει στη δράση με τον ΠΑΟΚ Β’, καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Β’.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ… Η αναμονή φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της και μετά από μία μακρά περίοδο προετοιμασίας και συνεχών αναβολών, ο ΠΑΟΚ Β ετοιμάζεται να μπει στη μάχη της Betsson Super League 2. Η κλήρωση έφερε ντέρμπι στην πρεμιέρα με την δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου να ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις στην έδρα του Ολυμπιακού Β.

Το αξιοσημείωτο της αποστολής που δημοσίευσε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έγκειται σε αυτό που ήταν ήδη γνωστό εδώ και ημέρες, πως η ομάδα θα ενισχυθεί με τον Ίνγκι Ίνγκασον. Όπως αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς: «συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τη μάχη με τον Ολυμπιακό Β. Ο Ισλανδός μετά από μακρά περίοδο αποχής λόγω τραυματισμού αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής με τη δεύτερη ομάδα προκειμένου να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς…».

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ Β ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την επικείμενη αναμέτρηση με πρωινή προπόνηση στη Σουρωτή και το απόγευμα αναχωρεί αεροπορικώς για Αθήνα.

Η τελευταία προπόνηση περιελάμβανε κυρίως δουλειά στο τακτικό κομμάτι, με το τεχνικό επιτελείο να δείχνει κάποιες λεπτομέρειες στους παίκτες, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Η αποστολή της πρεμιέρας αποτελείται αναλυτικά από τους:

Ταλιχμανίδη , Μπουργάνη, Παναγιώτου, Κουλιεράκη, Τσαούση, Τάχατο, Ίνγκασον , Καλουτσικίδη, Αποστολόπουλο, Γιαξή, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρα, Μελετίδη, Κουλούρη, Τζίμα, Γαϊτανίδη, Χατζηστραβό, Φασίδη, Πανίδη, Γκορντεζιάνι, Γρόσδη.