Η προετοιμασία για τις Β’ ομάδες των μεγάλων ξεκινάει, με αυτή του ΠΑΟΚ να κλείνει φιλικό με αντίπαλο την Δόξα Δράμας, όπου και θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της.

Όπως είναι ήδη γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες, ο Πάμπλο Γκαρσία θα ηγηθεί του ΠΑΟΚ Β΄μαζί με το επιτελείο του, έχοντας σηκώσει μανίκια με φόντο τη νέα σεζόν. Ήδη έχει δρομολογηθεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Δόξα Δράμας για την Παρασκευή (30/7) σε ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει ότι οριστικοποιήθηκε για την Παρασκευή 30/7 το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ομάδας στις 18.30 και θα έχει ανεπίσημο χαρακτήρα (κεκλεισμένων των θυρών), ενώ σύντομα θα γνωστοποιηθούν και άλλα “κλεισμένα” τεστ.

Ο Μάκης Κατσαβάκης και οι συνεργάτες του θα βγάλουν τα πρώτα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας και το υπό διαμόρφωση ρόστερ απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα συναντήσει η Δόξα και στη νέα Super League 2, τη στιγμή που σε εξέλιξη ανά γκρουπ είναι οι εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβάλλονται οι παίκτες μας.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 2/8 και ως τις 13 Αυγούστου, οι “Μαυραετοί” θα μεταβούν στη Νάουσα, για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στα Τρία Πέντε Πηγάδια.