Σε παρουσίαση του προπονητικού του τιμ προχώρησε ο Ηρακλής.

Ο Κώστας Γεωργιάδης συνεχίζει στην άκρη του «κυανόλευκου» πάγκου για μία ακόμη σεζόν έχοντας βοηθό τον Βαγγέλη Ντίσιο.

Προπονητής φυσικής κατάστασης είναι ο Πασχάλης Έλκας ενώ νέο πρόσωπο για τον «Γηραιό» είναι ο Πάρης Λεωνιδάκης που αναλαμβάνει το κομμάτι της ανάλυσης στις προπονήσεις και του σκάουτινγκ των αντιπάλων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

«Η επιλογή των άμεσων συνεργατών αποτελεί πάντα το πιο σημαντικό κομμάτι για έναν προπονητή. Ο Κώστας Γεωργιάδης φαίνεται να νιώθει απόλυτα ικανοποιημένος από την σύνθεση του προπονητικού τιμ, καθώς πρόκειται για άτομα που έχει συν εργαστεί μαζί τους και βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος.

Ο Βαγγέλης Ντίσιος αποτελεί το Alter Ego του Κώστα Γεωργιάδη. Συνεργάζονται για πολλά χρόνια και αυτό τους έχει δώσει την ευχέρεια να συνεννοούνται με «κλειστά μάτια».

Η γνώση στην ισπανική γλώσσα είναι ένα περισσότερο εφόδιο στις προπονήσεις της ομάδας, καθώς υπάρχει άμεση επαφή με τους λατινοαμερικάνους του Ηρακλή.

Ο Πασχάλης Έλκας θα βρίσκεται και αυτός για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στον Ηρακλή. Με τον Κώστα Γεωργιάδη έχουν συνεργαστεί στην Τρίγλια και στην Βέροια. Είναι ο άνθρωπος που προσπαθεί να έχει στα «ύψη» την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών. Είναι σημαντικό ότι στην περσινή σεζόν ο Ηρακλής είχε σχεδόν μηδενίσει τους μυϊκούς τραυματισμούς, κάτι για τον οποίο ευθύνεται ο γυμναστής της ομάδας.

Νέο μέλος του προπονητικού τιμ αποτελεί ο Πάρης Λεωνιδάκης ως αναλυτής της ομάδας, βοηθώντας καθημερινά στις προπονήσεις αλλά και στο σκάουτιγκ των υποψήφιων ποδοσφαιριστών και αντιπάλων ομάδων κατά την διάρκεια της σεζόν».