Όλα δείχνουν ότι η διοργανώτρια αρχή στο ΔΣ της Τρίτης (29/06) θα αποφασίσει να δώσει παράταση στην έναρξη της νέας Super League 2.

Συμβούλιο με θέμα τον νέο αθλητικό νόμο, την προθεσμία δήλωσης συμμετοχής και τη διαδικασία αδειοδότησης έχει προγραμματιστεί την Τρίτη (29/06, 13.00) στη Super League 2 – Football League. Δεδομένο, λοιπόν, είναι ότι θα συζητηθεί η μετάθεση της έναρξης που έχει ανακοινωθεί για τις 12 Σεπτεμβρίου.

Οι ομάδες της Football League ολοκλήρωσαν την Κυριακή (27/06) τις υποχρεώσεις του, οι πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής θα παίζουν ποδόσφαιρο στις 11 Ιουλίου, άρα εκ των πραγμάτων θα χρειαστούν χρόνο. Για τον λόγο αυτό η νέα Super League 2 θα εκκινήσει εκτός απροόπτου το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου.

Κανείς, φυσικά, δεν γνωρίζει πόσες ΠΑΕ θα πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής. Το πλάνο αναδιάρθρωσης προβλέπει πρωτάθλημα 36 ομάδων (δύο όμιλοι των 18, άρα 34 αγωνιστικές). Εκτιμάται ότι θα είναι πολύ λιγότερες και μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο οι κανόνες του παιχνιδιού θα παραμένουν άγνωστοι.