Ο Πορτογάλος αμυντικός του Άρη, Ούγκο Σοόυζα, μίλησε με αφορμή το μέλλον του στον Άρη. Ο δυναμικός αμνυντικός τοίνισε την αγάπη του για τον σύλλογο και πως ελπίζει να υπάρξει συμφωνία γιατί προτεραιότητά του είναι να παραμείνει.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

Για το τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι του Άρη: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω στους φίλους του Άρη, ότι είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους παίκτες να έρθουν στο γήπεδο γιατί είναι το τέλος μιας τετραετίας. Επίσης, είναι το τελευταίο παιχνίδι του Νέτο».  

Για την παραμονή του: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω αν θα παραμείνω. Είμαι χαρούμενος στον Άρη. Ο κόσμος με αγαπάει και τον αγαπάω και προτεραιότητα μου είναι ο Άρης. Ελπίζω να έρθουμε σε συμφωνία». 

Για την επιλογή του να έρθει στον Άρη: «Ξέρετε ότι ήταν δύσκολο για ‘μένα να παραμείνω έναν έξτρα χρόνο στην Football League. Ο Άρης είναι μεγάλος σύλλογος με εκπληκτικό κοινό και ο κόσμος τον βοήθησε όλη τη χρονιά». 

Για την πιο ιδιαίτερη φετινή στιγμή: «Για εμένα το παιχνίδι στα Τρίκαλα. Ήταν ένα πολύ έντονο παιχνίδι. Φέραμε ισοπαλία πέρσι. Όταν σκοράραμε και πήραμε την νίκη εκεί, ήταν ένα πολύ ωραίο συναίσθημα».