Η Super League 2 θα διεξαχθεί χωρίς πλέι οφ και πλέι άουτ, καθώς οι δύο πρώτοι των ομίλων θα παίξουν μεταξύ τους, με το νικητή να ανεβαίνει κατηγορία, ενώ ο χαμένος θα παίξει εκ νέου με τον 13ο της Super League 1.

Διαμορφώνεται σταδιακά ο χάρτης της νέας Super League 2, καθώς σήμερα (21/9) είχαμε τον καταρτισμό των ομίλων της. Που πάντως μπορεί να αλλάξουν, αφού σε περίπττωση που «κλειδώσει» η συμμετοχή των Ρόδου, Ασπρόπυργου αυτόματα θα τοποθετηθούν στο Νότιο και ως «ντόμινο» ένας εκ των Ολυμπιακού Βόλου ή ΑΕ Καραϊσκάκης θα πάει στο Βορρά.

Από εκεί και πέρα δεν θα υπάρχουν play off και play out, αλλά μόνο κανονική διάρκεια και μετά την ολοκλήρωσή της οι πρώτοι του κάθε ομίλου θα παίξουν διπλό μπαράζ και ο νικητής του θα ανέβει στη μεγάλη κατηγορία. Ο χαμένος του θα έχει εκ νέου τη δυνατότητα να διεκδικήσει τον προβιβασμό του μέσω νέου διπλού μπαράζ με τον 13ο της Super League Interwetten.

Παράλληλα οι εκπρόσωποι των ΑΕΚ, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού ζήτησαν κλειδάριθμο ώστε οι αγώνες των Β’ ομάδων τους να μην συμπίπτουν τις ίδιες ημέρες με εκείνους των Α’.

Σε ότι αφορά τον υποβιβασμό, τη σεζόν 2021/22 θα πέσουν 4 από κάθε όμιλο, το σύνολο 8.