Ο Γιάννης Ταουσιάνης ιδιαίτερα συγκινημένος μετά τη νίκη του Λεβαδειακού κόντρα στη Βέροια, στάθηκε στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ παράλληλα ευχήθηκε στη Βέροια να πανηγυρίσει και αυτή την άνοδο στη Super League.

Ο Λεβαδειακός ζει ιστορικές στγμές πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Super League, καθώς επικράτησε εις διπλούν της Βέροιας στους αγώνες μπαράζ ανόδου.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Ταουσιάνης, εξέφρασε τον απεριόριστο σεβασμό του προς τους παίκτες του, εξήρε την προσπάθεια της ομάδας κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ παράλληλα αφιέρωσε τη νίκη στην οικογένεια του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα συναισθήματα που έχει για τη μεγάλη νίκη και την άνοδο του Λεβαδειακού στη Super League: «Υπάρχει ένας καταιγισμός συναισθημάτων, αλλά περιμένουμε μη βγει κανείς από καμία γωνία και μας πει πως πρέπει να παίξουμε και άλλον αγώνα, με αυτά που περάσαμε όλη τη χρονιά. Ήταν δύο παιχνίδια δύσκολα, κρίθηκαν σε στιγμές και συναισθήματα. Τα πήγαμε καλά και στους δύο αγώνες και κατακτήσαμε τον στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή. Έχω πολύ μεγάλο σεβασμό στους παίκτες μου, λογιζόμασταν το φαβορί και αυτό ήταν δύσκολο. Μπορώ να καταλάβω τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας. Όπως είπα είναι δύο ισάξιες ομάδες. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τα καταφέρει γιατί το αξίζει».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν εδώ, εκτός από τις τελευταίες στιγμές στο τέλος. Να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους συνεργάτες, το γκρουπ των ποδοσφαιριστών. Ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα με αυτούς τους παίκτες, μας χάρισαν πολλές χαρές κατά τη διάρκεια της σεζόν».

Για το που αφιερώνει τη νίκη: «Την αφιερώνω στην οικογένεια μου, τραβάνε περισσότερες δυσκολίες απ’ ότι εγώ. Και σε έναν άνθρωπο που δεν είναι κοντά μου, στον αδερφό μου».

Αναφορικά με το αν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας: «Υπάρχει διάθεση αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχει μια μεγάλη χαρά, αλλά το μυαλό μας είναι πως θα περάσουμε αυτές τις στιγμές».