Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου καθώς ο Περικλής Αμανατίδης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων».
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου αποτελεί ο Περικλής Αμανατίδης.

Έπειτα από 2,5 μήνες παρουσίας του στην ομάδα της Μαγνησίας, ο έμπειρος τεχνικός αποτελεί πλέον παρελθόν από τον πάγκο των Θεσσαλών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη.
Σε δηλώσεις του στο site της ομάδας μας: www.olympiakosvolou.com ο Περικλής Αμανατίδης δήλωσε: «Μετά από κάποιες ειδικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και για εμένα προσωπικά αλλά και από αποφάσεις που αυτοαναιρούνται και έχουν δημιουργήσει στο ποδόσφαιρο μια μεγάλη αβεβαιότητα και ανησυχία και μετά από συζητήσεις με τους διοικούντες την ΠΑΕ αποφασίσαμε από κοινού με τον Σύλλογο την λύση της συνεργασίας μας, μιας συνεργασίας που και οι δύο πλευρές επιθυμούσαμε πολύ. Εις το επανιδείν».
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί τον Περικλή Αμανατίδη και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του ενώ πρέπει να αναφερθεί ότι ήδη οι ιθύνοντες βρίσκεται σε συζητήσεις και επαφές για το νέο προπονητή της ομάδας μας ο οποίος και θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.»

Μετά από την εξέλιξη αυτή, οι ιθύνοντες της ομάδας του Βόλου βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του