Το ταξίδι τους για τα Τρία Πέντε Πηγάδια αναμένεται να πραγματοποιήσουν σήμερα, Κυριακή 22/7 τα Τρίκαλα, μέρος όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Στη Νάουσα και συγκεκριμένα, στα Τρία Πέντε Πηγάδια θα χτιστεί ο ΑΟΤ της νέας σεζόν από τον Ράτκο Ντόστανιτς, ο οποίος επέλεξε 34 ποδοσφαιριστές για την προετοιμασία. Σε αυτή ενσωματώθηκε κανονικά και ο Χρήστος Νιάρος, ο οποίος ανακοινώθηκε χθες, Σάββατο, από τους Θεσσαλούς.

Η αποστολή θα επιστρέψει στη “βάση” της στις 4 Αυγούστου.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ:

“Το μεσημέρι της Κυριακής 22 Ιουλίου αναχωρεί η αποστολή του ΑΟ Τρίκαλα για τα Τρία Πέντε Πηγάδια Ημαθίας όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας μέχρι τις 4 Αυγούστου.
Ο προπονητής κ. Ντόστανιτς επέλεξε 30 ποδοσφαιριστές, ενώ τέσσερις από αυτούς είναι νεαροί τρικαλινοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές που πέρυσι ήταν στην ομάδα νέων του ΑΟΤ.
Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν είναι οι εξής: Aristote Mandiani, Impan Ranti, Νίκος Γιδόπουλος, Ραφαήλ Γιουκαρής, Ενέα Γκατζολάρι, Βασίλης Γκόλιας, Βαγγέλης Γκότοβος, Σπύρος Γκουγκούδης, Αντώνης Ηλιάδης, Παντελής Θεολόγου, Χρήστος Κατσαντώνης, Απόστολος Κούλπας, Στέλιος Μακρίδης, Χαράλαμπος Μυρσινιάς, Χρήστος Νιάρος, Ξενοφών Πάνος, Βασίλης Πατσατζόγλου, Δημήτρης Σιαλμάς, Γεώργιος Σταματάκος, Παναγιώτης Συμελίδης, Στάθης Συριόπουλος, Δημήτρης Ταϊρης, Γιώργος Τουγλής, Βασίλης Τριανταφυλλάκος, Αντώνης Τσιάρας, Στέργιος Τσιμίκας και από την ομάδα νέων οι Αναστάσιος Αλεξανδρής, Κώστας Μπαρτζιώκας, Σωτήρης Κοντογεώργος και Χρήστος Μπουρούσης.
Το τιμ προπονητών και διοικητικών που θα ακολουθήσουν την αποστολή αποτελείται από τους κ. Ντόστανιτς, Σκύφτα, Βουλόγκα, Παπαϊωάννου, Τζατζάκη, Βαγενά, Θανασούλα, Παυλή, Κατσαντώνη και Νεμπεγλέρα.
Η αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο ΑΚΡΟΡΙΟΝ”.