Η προθεσμία για την κατάθεση της εγγυητικής επιστολής 150 χιλιάδων εκπνέει τη Δευτέρα (26/07) και o Δήμος Πατρέων ζητά νέα διορία, στέλνοντας επιστολή στους Αυγενάκη και Μαυρωτά.

Μία από τις βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής στη Super League 2 είναι η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 150 χιλιάδων ευρώ. Η Παναχαϊκή έως τώρα δεν το έχει πράξει, η προθεσμία εκπνέει τη Δευτέρα (26/07) και για να μην πάνε οι «κοκκινόμαυροι» στα βράχια, ο Δήμος Πατρέων επιδιώκει μία παράταση την ύστατη ώρα.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης και ο αντιδήμαρχος Τάκης Πετρόπουλος σκοπεύουν να στείλουν έγγραφο αίτημα στον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, ζητώντας να δοθεί ολιγοήμερη παράταση στην ομάδα της Πάτρας. Επιστολή σκοπεύουν να στείλουν και στον γγΑ, Γιώργο Μαυρωτά.

Η ομάδα της Πάτρας απασχολήθηκε το τελευταίο διάστημα με τις επιθέσεις του επικεφαλής της διοίκησής της σε ιερείς παρά με τη λύση στο μείζον οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο σχεδιασμός έχει «παγώσει» και αν δεν βρεθεί άμεσα λύση, τότε η Γ’ Εθνική φαντάζει ως ο πιθανότερο προορισμός.