Θέμα ωρών θεωρούν οι Πορτογάλοι πως είναι η μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο στην Πόρτο, μιας και απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Η Πόρτο φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να ολοκληρώσει άμεσα τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο.

Σημερινό (24/01) δημοσίευμα της «Α Bola», το οποίο έχει ως τίτλο «Ο Ρούμπεν Σεμέδο σχεδόν έκλεισε», αναφέρει ότι η Πόρτο βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Πορτογάλου στόπερ, ο οποίος εντός της εβδομάδας αναμένεται να ταξιδέψει στην πατρίδα του για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να ενταχθεί στην ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

«Η αξία της ρήτρας αγοράς του κεντρικού αμυντικού εξακολουθεί να καθυστερεί τη συμφωνία, γιατί οι Έλληνες θέλουν να είναι υποχρεωτική και πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ. Οι “Δράκοι” όμως αύξησαν το ποσό δανεισμού του Πορτογάλου διεθνή σε 1 εκατομμύριο ευρώ ως αντάλλαγμα. Ο Ζόρζε Μέντες είναι ενεργός στις διαπραγματεύσεις και θα επιδιώξει να ολοκληρώσει άμεσα τη συμφωνία, ώστε αυτή την εβδομάδα ο Ρούμπεν Σεμέδο να ταξιδέψει στην Πορτογαλία για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει συμβόλαιο και να ενταχθεί στην Πόρτο», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.