Η ΑΕΚ τοποθετήθηκε μέσω του β’ αντιπροέδρου της, Αλέξη Αλεξίου σε δύο βασικά θέματα που επιχειρήθηκε να περάσουν κατά τη συνεδρίαση της Super League.

Από τον β’ αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Αλέξη Αλεξίου εκπροσωπήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Super League η ΑΕΚ.

Η Ένωση τοποθετήθηκε σε δύο βασικά θέματα που επιχειρήθηκε να περάσουν κατά τη συνεδρίαση κάνοντας λόγο για περίεργους συνειρμούς, αυτονόητους και άμεσους.

Το ένα αφορά στην παρουσίαση από πλευράς Κλάτενμπεργκ μίας εταιρείας για την επαγγελματική διαιτησία και το άλλο στην ιδέα κάποιων το 4% του ποσοστού επί των συμβολαίων, από το 5% που έπαιρνε η ΕΠΟ και το μειώνει ο Αυγενάκης στο 1%, να πηγαίνει στην εταιρεία του Κλάτενμπεργκ!

Έτσι η θέση της ΑΕΚ όπως εκφράστηκε από τον Αλέξη Αλεξίου ήταν σαφής και είχε ως εξής: «Εγώ δεν πρόκειται να εκφράσω απορίες ή ερωτήματα πάνω σε αυτά που είπε ο Κλάτενμπεργκ, γιατί εμάς δεν μας ενδιαφέρει ο Κλάτενμπεργκ και το τι λέει».

«Όσον αφορά το θέμα με το 4% από τα συμβόλαια, αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως δημιουργούνται περίεργοι συνειρμοί. Άμεσοι και αυτονόητοι. Γιατί εκεί που παλεύετε για να μειωθεί το ποσοστό που δίνουμε στην ΕΠΟ, έρχεστε τώρα να μας πείτε να το δίνουμε στον Κλάτενμπεργκ. Εμείς ως ΑΕΚ ξεκαθαρίζουμε πως δεν πάει εκεί ούτε σεντ. Όλα θα πάνε στο ταμείο της Λίγκας. Ξεκάθαρα», ανέφερε ακόμη ο Αλέξης Αλεξίου.

«Σε ό,τι έχει να κάνει με αυτά που είπε ο Κλάτενμπεργκ το μόνο που έχω να πω είναι πως σημείωσα 13 σημεία που είναι νομικά αβάσιμα και στα οποία είναι νομικά έκθετος. Σταμάτησα στα 13 σημεία γιατί βαρέθηκα να καταγράφω. Υπήρξαν κι άλλα στην συνέχεια», υπογράμμισε.

«Μιλάμε για μια εταιρεία που συστάθηκε χωρίς να υπάρχουν πληρεξούσια, χωρίς να υπάρχουν εντολές, χωρίς να υπάρχει τίποτα. Θέλετε να τα βάλουμε όλα στο τραπέζι και να τα συζητήσουμε; Ένα προς ένα; Να τα βάλουμε. Θα μιλήσει κανείς γι΄αυτά; Να κληθούν να μιλήσουν και να τοποθετηθούν όλοι. Αν θέλετε να γίνει κάτι τέτοιο και να πάρουμε και αποφάσεις, τότε να μιλήσω αναλυτικά. Αλλιώς ας το προσπεράσουμε το θέμα κυρία πρόεδρε, όπως πολύ έξυπνα άλλωστε το προσπεράσατε κι εσείς…», κατέληξε ο κ. Αλεξίου.

Ενώ για την ιστορία αξίζει να αναφερθεί πως ουδεμία συνέχεια υπήρξε στην υπόλοιπη διάρκεια της συνεδρίασης στο θέμα Κλατενμπεργκ…