Η ΑΕΚ βάζει μπρος τις μηχανές για τις μεταγραφικές κινήσεις που χρειάζεται ενόψει της νέας σεζόν.

Η ΑΕΚ θέλει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο ενόψει της νέας σεζόν, που θα τη βρει να κυνηγά στόχους στην Ελλάδα, για τη διατήρηση των σκήπτρων, αλλά και στην Ευρώπη, με στόχο τους ομίλους του Champions League. Ήδη έχει γίνει μια προεργασία για τις θέσεις που θα κινηθεί η Ένωση για μεταγραφές, αλλά και για τους στόχους και πλέον θα μπει ο σχεδιασμός στη φάση της υλοποίησης.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα δώσει τελικά συνέντευξη Τύπου σήμερα, λόγω ενός προσωπικού προβλήματος, ωστόσο βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας για τα μεταγραφικά θέματα. Ο Αργεντινός τεχνικός είναι προγραμματισμένο να αποχωρήσει την Τρίτη για την πατρίδα του, μετά από τις ολιγοήμερες διακοπές στα ελληνικά νησιά. Αυτό ωστόσο δεν θα… φρενάρει τις κινήσεις της ΑΕΚ στο μεταγραφικό παζάρι.

Από εκεί και πέρα, στην Ένωση θέλουν να κλείσουν άμεσα τις ανοιχτές υποθέσεις του τρέχοντος ρόστερ και συγκεκριμένα αυτές των Νόρντιν Άμραμπατ και Γιώργου Τζαβέλλα. Το συμβόλαιο και των δύο παικτών λήγει και αναμένεται να ξεκαθαρίσει εάν θα μείνουν και τη νέα σεζόν.