Διακοπές τέλος για τους παίκτες της ΑΕΚ. Το πρωί της Κυριακής (3/7) αρχίζουν τα βάσανα για τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης στα Σπάτα, ενώ μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η «αποκάλυψη» του Ματίας Αλμέιδα στον κόσμο της ομάδας.

Και τώρα δουλειά… Καλά τα διαρκείας και οι ανακοινώσεις των δύο σπουδαίων κινήσεων με Γκατσίνοβιτς και Γιόνσον, όμως πλέον περνάμε στις πράξεις. Το πρωί της Κυριακής (9.30) οι «κιτρινόμαυροι» έχουν το πρώτο τους ραντεβού στα Σπάτα με τους διεθνείς και τον Άμραμπατ να ενσωματώνονται στις 6 του μήνα.

Εν συγκρίσει με την προηγούμενη σεζόν το νέο πρόσωπο στις εγκαταστάσεις της ομάδας θα είναι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Και αυτό γιατί ο Γενς Γιόσον θα έρθει στη χώρα μας τη Δευτέρα και είναι δύσκολο να μπει στις προπονήσεις πριν την Τετάρτη.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ μέχρι τις 11 Ιουλίου θα γίνει στην Ελλάδα και στις 12 του μήνα η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου θα μείνει 17 μέρες και θα δώσει τρία δυνατά φιλικά με Γκενκ, Φόλενταμ και Ουτρέχτη.

Αυτή η Κυριακή, αυτή η «πρώτη», βέβαια, θα είναι ξεχωριστή και αυτό γιατί μετά το πέρας της αναμένονται τα «αποκαλυπτήρια» του Ματίας Αλμέιδα. Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του για το πλάνο του, τις σκέψεις του και όσα σκέφτεται γενικά γύρω από την ΑΕΚ της νέας εποχής.