Παίκτη από το… πάνω ράφι για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής έχουν αποφασίσει να αναζητήσουν στην ΑΕΚ εν όψει Ιανουαρίου.

Δεδομένο είναι πως η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός μέσου στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Η απόφαση είναι ήδη ειλημμένη και ήδη ο Παναγιώτης Κονέ και ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχουν εντοπίσει κάποιες καλές περιπτώσεις παικτών, με τη λίστα τους να παραμένει πάντως ακόμη ανοιχτή.

Ο Αργύρης Γιαννίκης θέλει έναν χαφ, που να μπορεί να αγωνίζεται τόσο ως 6άρι όσο και ως 8άρι, με ένταση στο παιχνίδι του, αλλά και ικανότητα να βγάζει την ομάδα μπροστά. Με τον Κώστα Γαλανόπουλο εκτός, τον Λε Ταλέκ να είναι 6άρη και τον Σάκχοφ να μην υπολογίζεται πολύ από τον 41χρονο προπονητή, οι επιλογές περιορίζονται συνήθως στους Σιμόες και Σιμάνσκι και είναι σαφές πως απαιτείται η παρουσία ενός ακόμη παίκτη στη συγκεκριμένη θέση.

Δεν θα πρόκειται, πάντως, για ένα απλό… γέμισμα στο ρόστερ, καθώς πρόθεση της ΑΕΚ είναι ο παίκτης που θα αποκτηθεί να είναι δεδομένης ποιότητας και να μπορεί άμεσα να μπει στην ενδεκάδα και να κάνει διαφορά στο παιχνίδι της ομάδας.