Ο Έλντερ Λόπες ειδοποιήθηκε να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριερα του, ενώ στην ΑΕΚ Β’ μέχρι να βρεθεί και με αυτόν ομάδα πηγαίνει ο Όλεγκ Νταντσένκο.

O αποκλεισμός – σοκ από τη Βελέζ, φέρνει εξελίξεις στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, κάτι που επηρεάζει και παίκτες του ρόστερ. Στην κυριακάτικη απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα μεταφέρθηκε στους Έλντερ Λόπες και Όλεγκ Νταντσένκο ότι από εδώ και στο εξής βρίσκονται εκτός πλάνων καθώς πλέον δεν υπολογίζονται.

Συγκεκριμένα ο Λόπες, ο οποίος έχει ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό του, ειδοποιήθηκε ότι ήδη ξεκινάει η διαδικασία για να βρεθεί ομάδα και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Όσο για τον Νταντσένκο, ο Ουκρανός μπακ πηγαίνει στην ΑΕΚ Β’ μέχρι να βρεθεί λύση και με το δικό του συμβόλαιο, το οποίο έχει ισχύ ως το 2024.

Έτσι, μαζί με τον Σιμάο, ο οποίος βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις με την ΑΕΚ για να αποχωρήσει, οι Λόπες και Νταντσένκο είναι συνολικά οι τρεις παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Στην ΑΕΚ Β’ θα ενταχθούν κι άλλοι παίκτες από το κιτρινόμαυρο ρόστερ, κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα που μπαίνει, με τη δεύτερη ομάδα της Ένωσης να αρχίζει τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ τη Δευτέρα (2/8), ενώ Πέμπτη αναμένεται να ξεκινήσουν και οι προπονήσεις.