Οι υπογραφές για την προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού στην “OPAP Arena” από την Περιφέρεια Αττικής έπεσαν, με τον Γιώργο Πατούλη αλλά και τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δίνουν το παρών.

Υπογράφτηκε σήμερα (18/6) λίγο μετά το μεσημέρι, η προγραμματική σύμβαση Περιφέρειας Αττικής – Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, για την προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού για την λειτουργία του νέου γηπέδου της Ένωσης, της «OPAP Arena- Αγιά Σοφιά». Το παρών έδωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης κι από πλευράς ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιώργος Κοσμάς.

«Αποδεικνύουμε το πόσο συνεπείς είμαστε αλλά και το πόσο γρήγορα τηρούμε τις δεσμεύσεις μας. Θα είμαστε σκαπανείς και δίπλα στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος», τόνισε ο Γιώργος Πατούλης. Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να σχολιάζει από την πλευρά του «το θέμα είναι πόσο γρήγορα θα ανέβει η σύμβαση στο διαδίκτυο για να προχωρήσουν οι διαδικασίες…». Κι ο περιφερειάρχης Αττικής γελώντας σχολίασε πάνω σε αυτό: «Γι΄αυτό ο πρόεδρος έχει φτάσει εδώ. Δεν του αρκεί ποτέ το ένα βήμα που γίνεται, πάει αμέσως στο δεύτερο. Το άγχος του όμως είναι δημιουργικό». Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ευχαρίστησε τον Γιώργο Πατούλη κι ανταπάντησε: «Ο στόχος μας είναι τέτοια εποχή του χρόνου να κάνουμε τα εγκαίνια του γηπέδου. Επαναλαμβάνω ότι θα είναι το πιο όμορφο γήπεδο της Ευρώπης».

Προηγούμενο άρθροΦενέρμπαχτσε: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ακπινάρ (vid)
Επόμενο άρθροΠαναιτωλικός: Η νέα εμφάνιση με άρωμα 70s (vid)