Μια νέα άφιξη και δύο επιστροφές για τον Μανόλο Χιμένεθ, που περιμένει και τα νέα για την κατάσταση του Μπακάκη.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας και ο Νέναντ Κρίστιτσιτς επέστρεψαν σήμερα (1/2) στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων της ΑΕΚ και τίθενται στην διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για την συνέχεια. Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάριο Μιτάι και Πέτρος Μάνταλος, που είναι σε αποθεραπεία από θλάσεις δεύτερου και πρώτου βαθμού αντίστοιχα. Το ίδιο έγινε και με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που έχει ενοχλήσεις πάλι στον αριστερό προσαγωγό από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, ωστόσο φαίνεται πως προς το παρόν η απουσία του από το κανονικό πρόγραμμα είναι περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε και τον Όλεγκ Νταντσένκο να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα της ΑΕΚ και κατά πάσα πιθανότητα πολύ γρήγορα θα υπολογίζεται κανονικά. Συμμετείχε στην χειμερινή προετοιμασία της Ούφα κι έχει και φιλικά παιχνίδια στα πόδια του, ενώ έπαιξε κανονικά και στο πρώτο μισό της σεζόν στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Το ενδιαφέρον πέφτει τώρα στον Μιχάλη Μπακάκη που στο ματς με τον ΟΦΗ αποχώρησε με ενοχλήσεις. Έκανε σήμερα θεραπεία και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί αύριο Τρίτη.