Δανεικός για 1,5 χρόνο στην Ζόρια και με οψιόν αγοράς ο Ουκρανός μπακ – χαφ της «Ένωσης».

Επισημοποιήθηκε η συμφωνία της ΑΕΚ με την Ζόρια για την παραχώρηση με δανεισμό για 1,5 σεζόν, του Όλεγκ Νταντσένκο, στην ουκρανική ομάδα. Ο Νταντσένκο ένα χρόνο ακριβώς μετά την απόκτηση του από την Ένωση κι αφού δε κατάφερε, από πολύ νωρίς μάλιστα, να δείξει πως υπήρχε κάτι που να μπορούσε να προσφέρει, φεύγει από τα Σπάτα, για να παίξει ποδόσφαιρο στη πατρίδα του.

Η Ζόρια έχει και οψιόν αγοράς μέχρι το καλοκαίρι του 2023 που θα έχει δανεικό τον Νταντσένκο. Ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, ως το καλοκαίρι του 2024.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η διαδικασία όλες τις τελευταίες μέρες για να κλείσει η συμφωνία του δανεισμού, δεν ήταν εύκολη. Όχι τόσο μεταξύ των δύο ομάδων, όσο μεταξύ του Νταντσένκο και της ΑΕΚ. Ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής επιβεβαίωσε και σε αυτή τη φάση, πως είναι ένας χαρακτήρας με κάποιες ιδιορρυθμίες που ίσως έπαιξαν και ρόλο στο να μη καταφέρει να προσαρμοστεί στο περιβάλλον της Ένωσης. Από αυτή την άποψη, το γεγονός πως καταφέρνει σχετικά γρήγορα η ΑΕΚ… να τη στρίψει, από μια αρκετά ζημιογόνα κίνηση που έγινε πέρσι, έχει τη σημασία του.