Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ άκουσε από τον Περιφερειάρχη Αττικής αυτά που περίμενε για την πορεία των εργασιών για την «OPAP Arena» και την υπογειοποίηση.

Επικοινωνία του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, υπήρξε αργά χθες (6/10) το βράδυ. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ήταν ανήσυχος από δημοσιεύματα και την ανάρτηση στην Διαύγεια σχετικά με την υπογειοποίηση, πιο συγκεκριμένα για διακοπή των εργασιών από πλευράς της ΙΝΤΡΑΚΑΤ, λόγω έλλειψης μη καταβολής του 11ου λογαριασμού από πλευράς Περιφέρειας. Απευθύνθηκε στον Γιώργο Πατούλη, ο οποίος τον διαβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα κι ότι το έργο θα συνεχιστεί κανονικά.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον ευχαρίστησε προσωπικά, λέγοντας του «για μια ακόμη φορά αποδεικνύετε έμπρακτα το προσωπικό σας ενδιαφέρον και την φροντίδα για να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει για τι μεγάλο αυτό έργο, σε όλο αυτό το διάστημα».

Όπως προκύπτει κι από πλευράς ΑΕΚ, επί της ουσίας πρόβλημα δεν πρόκειται να υπάρξει. Το έργο της υπογειοποίησης είναι προς το τέλος του, ενώ πλέον υπάρχουν και τα ευχάριστα νέα από τον άλλο διαγωνισμό που αφορά τον τεχνολογικό εξοπλισμό και είναι το τελευταίο βήμα για τα… εγκαίνια.

Πατούλης: Συνεχίζονται κανονικά τα έργα για την υπογειοποίηση

Στο μεταξύ και πριν μιλήσει με τον Δ. Μελισσανίδη ο Γιώργος Πατούλης είχε κάνει μια ανάρτηση στα social media, με την οποία διέψευδε κάθε πρόβλημα στην πορεία των εργασιών και μάλιστα με κατηγορηματικό τρόπο:

«Κατηγορηματική διάψευση: Συνεχίζονται κανονικά τα έργα Υπογειοποίησης πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ!

1. Δεν υπάρχει καμία διακοπή στις εργασίες του συγκεκριμένου έργου, το οποίο υλοποιείται κανονικά, εντός χρονοδιαγραμμάτων και με χρηματοδότηση της #Περιφέρεια_Αττικής.
2. Η ανάδοχος εταιρεία ουδέποτε σταμάτησε να εκτελεί το έργο.
3. Η έγκαιρη ολοκλήρωση του γηπέδου της ΟPAP Arena και των συνοδών έργων, αποτελεί προσωπική μου προτεραιότητα.

Έχω δεσμευθεί για την απόλυτη τήρηση των όσων έχουν συμφωνηθεί μεταξύ όλων των εμπλεκομένων πλευρών για το μεγάλο αυτό εγχείρημα. (φώτο από παλαιότερη επίσκεψη στα έργα στην Αγιά Σοφιά)».