Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα την αποδέσμευση του Παουλίνιο Μότα, ο οποίος δεν έπεισε, ενώ η υπόθεση είχε καθυστερήσει λόγω κορωνοϊού.

Ο Παουλίνιο είχε τεθεί εκτός ομάδας και τις προηγούμενες εβδομάδες βρισκόταν σε συζητήσεις με την ΑΕΚ για να αποχωρήσει ως ελεύθερος τον Ιανουάριο.

Οι δύο πλευρές είχαν φτάσει ουσιαστικά σε συμφωνία για το «διαζύγιο», με την ΠΑΕ ΑΕΚ το απόγευμα της Τρίτης να το ανακοινώνει και τυπικά.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την λύση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Παουλίνιο Μότα και του εύχεται καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ αποκτήθηκε από την ομάδα μας το καλοκαίρι του 2019 και στο διάστημα της παραμονής του σε αυτήν αγωνίστηκε σε 38 παιχνίδια συνολικά, σε όλες τις διοργανώσεις», ανέφερε η ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων.

Ο Παουλίνιο βρίσκεται σε αναζήτηση πρότασης καθώς δεν έχει φτάσει ακόμα σε συμφωνία με κάποιον σύλλογο. Έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του στην Πορτογαλία, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν βρίσκει κάποια πρόταση που τον ικανοποιεί, ενώ κοιτάζει και την περίπτωση της Τουρκίας, έχοντας προταθεί στην Τράμπζονσπορ.