Έναν πρώην παίκτη των Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακού εξετάζουν σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα.

Όπως αναφέρει το «ouest-france», η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ βρίσκονται ανάμεσα σε αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους που εξετάζουν την περίπτωση του Ιγκόρ Σίλβα, πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Σίλβα αγωνίζεται από το 2021 στη Λοριάν, όμως φέτος δεν πολυπαίζει, με αποτέλεσμα να ψάχεται για να φύγει. Πήγε να τον πάρει η Νεκάξα, αλλά υπόθεση δεν προχώρησε. Και σύμφωνα με τους Γάλλους, ο Ιγκόρ Σίλβα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ από την Ελλάδα. Ωστόσο, δεν είναι οι μοναδικές ομάδες, διότι σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Βραζιλιάνος πλάγιος αμυντικός εξετάζεται και από Λοκομοτίβ Μόσχας, Απόλλωνα Λεμεσού, Ράκοφ. Όπως και από έναν γαλλικό σύλλογο της δεύτερης κατηγορίας, ο οποίος δεν κατονομάζεται.

Ο Ιγκόρ Σίλβα βρισκόταν στα τμήματα υποδομής του Αστέρα και πουλήθηκε το καλοκαίρι του 2018 στον Ολυμπιακό. Ακολούθησαν δανεισμοί σε ΑΕΚ Λάρνακας και Όσιγιεκ, με την κυπριακή ομάδα εν τέλει να τον αγοράζει το 2020 με 1,1 εκατ. ευρώ, ενώ έναν χρόνο αργότερα τον πούλησε στη Λοριάν με 2,5 εκατ. ευρώ.