Είναι κανονικά στα πλάνα για το πρώτο ματς της Ένωσης στα play offs ο Σουηδός μέσος.

Η πιθανότητα ο Αλεξάντερ Φράνσον να αγωνιζόταν στο ματς της ΑΕΚ Β΄ με τον Διαγόρα στη Ριζούπολη αύριο Τετάρτη (9/3) «έπαιξε» σήμερα στο ρεπορτάζ της Ένωσης, ωστόσο δε φαίνεται πως θα γίνει κάτι τέτοιο. Ο Σουηδός μέσος συμμετέχει κανονικά στη προετοιμασία της ΑΕΚ για την έναρξη των play offs και υπολογίζεται κανονικά. Άλλωστε στα τελευταία ματς είναι μόνιμα στην 20άδα, όμως ακόμη δεν έχει χρησιμοποιηθεί.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έχει για τη πρεμιέρα των play offs την απουσία του Σιμάνσκι λόγω καρτών, είναι πάντα ζήτημα η κατάσταση με τον Σάκχοφ και θέλει οπωσδήποτε τον Φράνσον όλες τις μέρες της προετοιμασίας. Αν ο Σουηδός αγωνιστεί με την ΑΕΚ Β΄, ναι μεν θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής μετά από καιρό, όμως θα έχανε τουλάχιστον δύο προπονήσεις της πρώτης ομάδας, αφού και τη Πέμπτη θα έκανε αποφόρτιση.

Από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας ο Φράνσον αυτή τη στιγμή θεωρείται πως είναι στο 100%. Από την άποψη της φυσικής κατάστασης. Αυτό που σαφώς λείπει είναι ο αγωνιστικός ρυθμός. Ενδεχομένως να βοηθούσε μια συμμετοχή με την ΑΕΚ Β΄, όμως χρονικά δε βγαίνει να γίνει αυτό στο ματς με τον Διαγορά. Όταν για παράδειγμα μετά από ένα τραυματισμό το φθινόπωρο, είχε πάει ο Γέβτιτς για το ματς της ΑΕΚ Β΄με τον Παναθηναϊκό Β’ στη Λεωφόρο, το επόμενο ματς της πρώτης ομάδας ήταν μετά από μια βδομάδα. Και δεν υπήρχε καν αγωνιστική της Super League 1 εκείνη τη μέρα.