Συνέχισε με ατομικό ο Αργεντινός, για τον οποίο πλέον δεν υπάρχει λόγος πίεσης.

Η ΑΕΚ κανονικά σήμερα Κυριακή (9/1), θα έδινε ένα πολύ σημαντικό ματς με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, ωστόσο τα κρούσματα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του. Ο Αργύρης Γιαννίκης πάντως δεν άφησε τους παίκτες του να χαλαρώσουν. Έγινε κανονικά προπόνηση στις 11 το πρωί στα Σπάτα.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον, είναι πως όπως έγινε και χθες Σάββατο, ο Σέρχιο Αραούχο προτιμήθηκε να κάνει ατομικό πρόγραμμα. Ο Αργεντινός έχει ένα μυϊκό στη μέση, δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στη Λαμία, όμως εφόσον γινόταν σήμερα κανονικά το ματς με τον ΠΑΟΚ, ο προγραμματισμός ήταν να συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα τουλάχιστον στη προπόνηση του Σαββάτου και να έμπαινε στην αποστολή. Με προοπτική να χρησιμοποιηθεί κιόλας, αν όχι από την αρχή που θα ήταν δύσκολο, τουλάχιστον στη διάρκεια της αναμέτρησης κι ανάλογα με την εξέλιξη της. Είναι προφανές πως θα είχε χρειαστεί να πιεστεί ο Αραούχο για να γίνουν όλα αυτά.

Η αναβολή έδωσε όμως το περιθώριο να μη πιεστεί ο Αργεντινός και στην Ένωση αποφάσισαν να το εκμεταλλευθούν. Αυτός είναι και ο λόγος που συνέχισε και σήμερα με ατομικό ο «Τσίνο». Για να κερδίσει όσο χρόνο χρειάζεται για να επιστρέψει απόλυτα ομαλά.

Αύριο Δευτέρα η ΑΕΚ έχει ρεπό και θα επιστρέψει στις προπονήσεις από τη Τρίτη. Πολύ πιθανό να μπει και στο κανονικό πρόγραμμα τη συγκεκριμένη μέρα ο Αραούχο.

Κατά τα άλλα ο μοναδικός απών με πρόβλημα τραυματισμού, παρέμεινε ο Κώστας Γαλανόπουλος. Που συνέχισε και σήμερα το ειδικό του πρόγραμμά.