Μπορεί η απόκτηση κεντρικού χαφ να αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ τον Ιανουάριο, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους «κιτρινόμαυρους» να κοιτάζουν και για άλλες θέσεις για το μέλλον.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», στην «Ένωση» αρέσει πολύ ο Μανώλης Σάλιακας. Ο 25χρονος δεξιός μπακ εντυπωσιάζει και φέτος με τον ΠΑΣ Γιάννινα μετρώντας 14 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Η ΑΕΚ δεν έχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της θέση για άλλον μπακ, αφού πέραν των Μισελέν και Ρότα, που υπολογίζονται ως βασικές επιλογές, συμβόλαια σε ισχύ έχουν (αν και είναι εκτός πλάνων) οι Μπακάκης και Νταντσένκο.

Ωστόσο παραδοσιακά την «Ένωση» ενδιαφέρουν όλοι οι καλοί Έλληνες παίκτες και ο Σάλιακας είναι τέτοια περίπτωση, καθώς έχει καταφέρει να κερδίσει και θέση στις κλήσεις της Εθνικής. Μάλιστα το γεγονός ότι συνεργάστηκε άψογα την περασμένη σεζόν με τον Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος και ανέδειξε το ταλέντο του (36 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ).

Δεδομένου ότι το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και δεν έχει συμφωνήσει για επέκταση παρά την επιθυμία του ΠΑΣ, μπορεί να συμφωνήσει από 1/1/2022 με την επόμενη ομάδα του για να φύγει ως ελεύθερος εν όψει καλοκαιριού.