Δύο σημαντικές επιστροφές μέτρησε η ΑΕΚ στην τελευταία προπόνηση.

Η ΑΕΚ είναι στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα το προσεχές Σάββατο (27/11) και στη σημερινή προπόνηση (25/11) η Ένωση μέτρησε δύο σημαντικές επιστροφές. Νορντίν Άμραμπατ και Πέτρος Μάνταλος που μέχρι και χθες Τετάρτη ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων, προπονήθηκαν σήμερα κανονικά και ο Αργύρης Γιαννίκης τους υπολογίζει για τους Ζωσιμάδες.

Δε συνέβη το ίδιο με τον Γιώργο Τζαβέλλα, που όλα δείχνουν πως θα χάσει κι αυτό το ματς, ενώ με ατομικό συνέχισε και ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Βεβαίως όταν κάποιοι παίκτες, σημαντικοί μάλιστα, έχουν χάσει προπονήσεις και θα έχουν μόνο δύο κανονικές πριν από το ματς, πάντα υπάρχει ζήτημα ως προς την διαχείριση τους. Ενώ πρέπει να θυμίσουμε πως προβλέπεται να είναι δύσκολες και οι καιρικές συνθήκες το Σάββατο το βράδυ στα Γιάννινα. Ο Γιαννίκης χρησιμοποίησε και τον Τσούμπερ και τον Αραούχο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός πως μετά από δεκαήμερη περίπου απουσία, πρόλαβαν να κάνουν μόνο τρεις κανονικές προπονήσεις. Έχει να κάνει με το πως θα εκτιμήσει ο προπονητής το επίπεδο ετοιμότητας όπως θα το δει στις προπονήσεις που θα κάνουν οι Άμραμπατ και Μάνταλος.

Πάντως και για τους δύο, αν αποφασιστεί να έρθουν από τον πάγκο, κάλυψη υπάρχει. Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία είναι πάντα διαθέσιμοι για τα άκρα της επίθεσης, ενώ και για τον Μάνταλο, δε πρέπει να ξεχνάμε πως έχει επιστρέψει πλέον ο Ντάρκο Γέβτιτς.

Η ΑΕΚ έχει άλλη μια προπόνηση πριν το ματς, στις 14.00 αύριο Παρασκευή στα Σπάτα. Η αποστολή θα αναχωρήσει λίγο αργότερα, στις 17.00 για τα Ιωάννινα.