Ευχάριστα είναι τα νέα στην ΑΕΚ, καθώς ο Πέτρος Μάνταλος και ο Άλεφ μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Πρόγραμμα αποκατάστασης για τον Λιβάγια.

Δύο ευχάριστα νέα βγήκαν από τη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, καθώς σε κανονικούς ρυθμούς επανήλθαν οι Πέτρος Μάνταλος και Άλεφ. Ο Βραζιλιάνος είχε υποστεί κάκωση δικεφάλου στο παιχνίδι με τη Λαμία στις 8 Δεκεμβρίου και από τότε έχασε τα παιχνίδια με αντιπάλους την Μπενφίκα, την ΑΕΛ και τον Βόλο. Από την πλευρά του, ο αρχηγός της ΑΕΚ, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και οποίες τον κράτησαν εκτός στα δύο τελευταία παιχνίδια και τέθηκε στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Όσον αφορά τον Μάρκο Λιβάγια, υπέστη κάκωση τετρακέφαλου και σήμερα έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης και θεραπεία. Εντούτοις, ο τραυματισμός του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και αναμένεται με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να είναι και πάλι διαθέσιμος. Θεραπεία ακολούθησε επίσης ο Μιχάλης Μπακάκης, ενώ ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησαν οι Μάριος Οικονόμου, Κώστας Γαλανόπουλος και Γιώργος Γιακουμάκης.

Αύριο στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν τα Χριστούγεννα.