Η ΑΕΚ ζήτησε αλλά δεν πήρε εισιτήρια για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και γι’ αυτό καλεί τους φίλους της να μην πάνε τη Δευτέρα στο «Γεντί Κουλέ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Φίλοι της ΑΕΚ

Σας ενημερώνουμε πως στο πλαίσιο των προβλεπόμενων διαδικασιών για τα ζητήματα ασφαλείας του αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε από την ΠΑΕ ΟΦΗ να της δοθούν εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της και να κρατηθεί κερκίδα γι΄αυτούς.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ενημέρωσε ότι δεν θα διαθέσει εισιτήρια ή ξεχωριστή θύρα – κερκίδα για φιλάθλους της ΑΕΚ, πέρα των προβλεπόμενων προσκλήσεων επειδή έχει διαθέσει εισιτήρια διαρκείας σε όλες τις θύρες του γηπέδου κι επιπλέον επειδή η θύρα 6 θα μείνει κενή για λόγους ασφαλείας.

Αντίστοιχα αρνητική ήταν και η εισήγηση της αστυνομίας.

Μετά και την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού για απαγόρευση οργανωμένης ή μεμονωμένης μετακίνησης φιλοξενούμενων φιλάθλων για το συγκεκριμένο ματς, σας ζητάμε την μέρα του αγώνα να μείνετε μακριά από το γήπεδο. Να μην επιχειρήσει κανείς να προσεγγίσει στην περιοχή που βρίσκεται αυτό, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να βρει εισιτήριο και η παρουσία εκεί μόνο κινδύνους εγκυμονεί.

Κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουν οι φίλαθλοι μας να βρεθούν στο γήπεδο, αλλά αυτό στάθηκε αδύνατο. Ως εκ τούτου πρέπει να προστατέψουμε την ΑΕΚ με κάθε τρόπο και να σεβαστούμε τις σχετικές αποφάσεις.