Ακόμη μία σημαντική δωρεά για το Μουσείο της ΑΕΚ.

Αυτή τη φορά από τον παλαίμαχο άσο της Ένωσης, Λάμπρο Γεωργιάδη που προσέφερε για το Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ δύο ιστορικά σετ εμφανίσεων.

Το πρώτο είναι αυτό που φόρεσε με το νούμερο 12 στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στις 7 Μαϊου 1989, μπαίνοντας ως αλλαγή στη θέση του Γιώργου Σαββίδη και το δεύτερο ένα από τα δεκατέσσερα (μαζί με των δύο τερματοφυλάκων) που ετοιμάστηκαν για την πρωταθληματική φιέστα με τον ΠΑΟΚ μία εβδομάδα μετά!

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Για εκείνον πρόκειται για ενθύμια ταυτισμένα με την ίδια του τη ζωή! Για το Μουσείο της ομάδας μας στην Opap Arena πρόκειται για σπανιότατα εκθέματα, από τα ελάχιστα που έχουν… διασωθεί και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις προθήκες του!

Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας μας, Lampros Georgiadis, πρόσφερε για το Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ δύο ιστορικά σετ εμφανίσεων! Το πρώτο είναι αυτό που φόρεσε με το νούμερο 12 στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στις 7 Μαϊου 1989, μπαίνοντας ως αλλαγή στη θέση του Γιώργου Σαββίδη, και το δεύτερο ένα από τα δεκατέσσερα (μαζί με των δύο τερματοφυλάκων) που ετοιμάστηκαν για την πρωταθληματική φιέστα με τον ΠΑΟΚ μία εβδομάδα μετά!

«Από τη μία πραγματικά χαίρομαι και είμαι υπερήφανος που οι δύο αυτές εμφανίσεις θα μπουν στο Μουσείο της ΑΕΚ και από την άλλη αισθάνομαι σαν να έχω παραδώσει ένα κομμάτι από τον ίδιο μου τον εαυτό!» μας είπε συγκινημένος ο Λάμπρος Γεωργιάδης περιγράφοντας τον πραγματικά… ηρωικό τρόπο με τον οποίο διέσωσε αυτά τα δύο σπάνια σετ εμφανίσεων του πρώτου επαγγελματικού πρωταθλήματος της ΑΕΚ.

Λάμπρο Γεωργιάδη, σε ευχαριστούμε θερμά για αυτή την προσφορά!