Μια μάλλον απροσδόκητη εξέλιξη με άλλον παίκτη της Άιντραχτ, δημιουργεί ζήτημα με τις εξελίξεις για τον Ζούμπερ στην ΑΕΚ.

Όπως έγινε γνωστό από νωρίτερα, Γιάννης Παπαδημητρίου και Παναγιώτης Κονέ θα βρίσκονται απόψε στην Γερμανία για να ξεκαθαρίσουν το θέμα του Ζούμπερ. Η ΑΕΚ έχει από χθες προφορική συμφωνία και με τον παίκτη και με την Άιντραχτ, αλλά φαίνεται πως υπάρχει ζήτημα που δημιουργεί προς το παρόν τουλάχιστον πρόβλημα. Και δεν αφορά καθόλου την ΑΕΚ.

Ο βασικος αριστερός εξτρέμ της Άιντραχτ και μεγάλο αστέρι της ομάδας, Φίλιπ Κόστιτς, που είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο ο Ζούμπερ βρίσκεται σε διαδικασία αποχώρησης, δεν πήγε στην σημερινή προπόνηση της ομάδας, αδικαιολόγητα όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει απαιτήσει να παραχωρηθεί άμεσα και σύμφωνα με όσα βγαίνουν από Ιταλία, η Λάτσιο είναι η ομάδα με την οποία μιλάει. Ωστόσο πληροφορίες από την Γερμανία λένε πως η πρόταση που έχει κάνει η ιταλική ομάδα απέχει πάρα πολύ από τις απαιτήσεις της Άιντραχτ, έχει απορριφθεί και αυτός είναι ο λόγος που ο ποδοσφαιριστής… τραβάει το σχοινί. Από την διοίκηση της Άιντραχτ δηλώνουν πως δεν θα αφήσουν να τους εκβιάσει κανείς και πως είναι έκπληκτοι από την συμπεριφορά του Κόστιτς.

Φυσικά και το θέμα αγγίζει τις εξελίξεις με την ΑΕΚ και τον Ζούμπερ. Η Άιντραχτ έχει συμφωνήσει να της παραχωρήσει την πρώτη εναλλακτική του Κόστιτς, αλλά αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει θέμα με τον ίδιο τον Κόστιτς. Κι αυτός ήταν ο λόγος που σήμερα Παρασκευή από νωρίς, δεν έτρεξαν οι διαδικασίες από πλευράς της γερμανικής ομάδας, στην βάση που είχε συμφωνηθεί χθες με την ΑΕΚ. Στην τελευταία επέλεξαν να βρεθούν επιτόπου στην Φρανκφούρτη έτσι ώστε το ζήτημα να ξεκαθαρίσει το γρηγορότερο καθώς χρόνος δεν υπάρχει πολύς και με τον Ζούμπερ η Ένωση επιδιώκει να κλείσει μια πολύ βασική κίνηση για τον σχεδιασμό της. Αισιοδοξία υπάρχει φυσικά, αλλά παράλληλα κι ετοιμότητα για να προχωρήσει η ΑΕΚ σε οτιδήποτε χρειαστεί ανάλογα με τις εξελίξεις.