Απολογήθηκε η ΑΕΚ στον αθλητικό δικαστή για όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Άρη. Χαρακτήρισε προκλητική τη στάση του Άρη για να τιμωρηθεί η Ένωση εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί.

Στον αθλητικό δικαστή της Super League απολογήθηκε το πρωί της Παρασκευής 5/11 η ΑΕΚ για όσα έγιναν στον αγώνα με τον Άρη.

Η Ένωση κινδυνεύει μόνο με πρόστιμο ενώ οι Δ. Μελισσανίδης, Χ. Παπαδημητρίου και Ι. Παπαδόπουλος με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο.

Τόσο η δικηγόρος Ελευθερία Ρίζου αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ Γιώργος Κοσμάς, χαρακτήρισαν «προκλητική» τη στάση του Άρη και κυρίως του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκου, ώστε η ΑΕΚ να τιμωρηθεί με αποκλεισμό έδρας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που ακολουθεί την 10η αγωνιστική στις 21/11.

«Θεωρούσαμε και δυστυχώς δικαιωθήκαμε ότι ο Άρης ήρθε για να τιμωρηθούμε εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι σχέσεις τους άλλωστε είναι άριστες» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ Γιώργος Κοσμάς.

Η δικηγόρος Ελευθερία Ρίζου συμπλήρωσε. «Το παράπονο μου ειναι ότι δεν είναι εδώ ο Άρης. Αυτή η σκηνοθεσία ήταν για να τιμωρηθούμε και να παίξουμε χωρίς κόσμο με τον Ολυμπιακό. Ο Μελισσανίδης στο ημίχρονο ήθελε να προλάβει τους παίκτες για να μην απαντήσουν στις προκλήσεις».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι Χ. Παπαδημητρίου, Ι. Παπαδόπουλος, κατηγορείται για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο ενώ έχει κληθεί και για το άρθρο του ΚΑΠ που απαγορεύει είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών. Από την ΑΕΚ ειπώθηκε ότι δεν μπήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο αλλά ήταν στα όρια της φυσούνας ώστε οι παίκτες του να μην απαντήσουν στις προκλήσεις ενώ για τα αποδυτήρια ότι ήταν στον διάδρομο και μάλιστα, παρουσιάστηκε απόφαση της Εφέσεων της ΕΠΟ σύμφωνα με την οποία ο διάδρομος των αποδυτηρίων δεν είναι αποδυτήρια.