Τα τρόπαια πρωταθλήματος και Κυπέλλου θα ταξιδέψουν σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας για να τα χαρούν από κοντά οι φίλοι της ΑΕΚ.

Την ευκαιρία σε πολλούς φίλους της ΑΕΚ στην περιφέρεια να απολαύσουν από κοντά τα δύο τρόπαια που κατέκτησε η ομάδα τους τη φετινή περίοδο θα δώσει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Οι κούπες του νταμπλ που έκανε η «Ένωση» θα… ταξιδέψουν σε επιλεγμένες πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Η ανακοίνωση:

«Μετά από πολλά αιτήματα από μεμονωμένους φιλάθλους μας, αλλά και συλλογικούς φορείς από πολλά μέρη της Ελλάδας, η ΠΑΕ ΑΕΚ δίνει την ευκαιρία στον κόσμο μας να δει από κοντά τα τρόπαια του φετινού ιστορικού νταμπλ της ομάδας του Ματία Αλμέιδα.

Μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες τα τρόπαια του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου θα παρουσιάζονται σε επιλεγμένα μέρη σε διάφορες πόλεις της χώρας. Με έμφαση σε αυτές που χαρακτηρίζονται από την ταύτιση τους με το προσφυγικό στοιχείο και κυρίως σε αυτές που συνδέονται και με τις τοποθεσίες από τις Αξέχαστες Πατρίδες, που αναφέρονται και στις θύρες της OPAP Arena – Αγιά Σοφιάς.

Όλες οι λεπτομέρειες και η σχετική ενημέρωση θα δίνονται από τους λογαριασμούς της ΠΑΕ ΑΕΚ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».