Η ΑΕΚ παραμένει σταθερή στην θέση της για ενδεχόμενες πωλήσεις, καθώς η Ένωση δέχεται προτάσεις για όλους, τις μελετά, τις εκτιμά και αποφασίζει ανάλογα.

Η ΑΕΚ δέχεται προτάσεις για όλους τους παίκτες της. Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Sportime», ο Ίλια ίβιτς θα παραχωρούσε με μία ικανοποιητική πρόταση τον Αντρέ Σιμόες, του οποίου το συμβόλαιο είναι υψηλό γι΄ αυτά που αποδίδει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στη θέση τους Σιμόες έχει πλέον εναλλακτικές (Κρίστιτιτς, Σαμπανάζοβιτς και Σιμάνσκι).

Ο Πορτογάλος χαφ αμείβεται με 400.000 ευρώ ετησίως και αν βρει κάτι αντίστοιχο ή καλύτερο στην αφορά, η ΑΕΚ δεν θα έλεγε όχι στο πλαίσιο της ανανέωσης του ρόστερ της. Την ίδια στιγμή και αναφορικά με τον Βέρντερ τα πράγματα παραμένουν πιο δύσκολα, διότι δόθηκσαν πολλά χρήματα στην Ρόμα (κοντά στο 1 εκατ.) και ο ίδιος εισπράττει 550.000 ευρώ.

Άρα η Ένωση περιμένει να πάρει χρήματα για να τον παραχωρήσει, αν και θα ήθελε κάτι πιο δυνατό, αποτελεσματικό και με περισσότερο τσαγανό στο χορτάρι αριστερό εξτρέμ.

Γενικότερα, ο Ίβιτς θα επιμείνει να βρει στην αγορά προτάσεις για παίκτες που έχει στη βιτρίνα πώλησης, αλλά και για αυτούς που θεωρεί ότι είναι στην κατηγορία που δεν προσφέρουν αναλογικά με όσα εισπράττουν.