Η ΑΕΚ συνιστά προσοχή στους φιλάθλους της για το εντός έδρας ντέρμπι με τον Άρη, με το επόμενο εντός που ακολουθεί να είναι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ την Κυριακή (31/10, 19:30) υποδέχεται στο ΟΑΚΑ, τον Άρη, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Ενας αγώνας στον οποίο αναμένεται και ο περισσότερος κόσμος σε σχέση με τα τρία προηγούμενα εντός έδρας ματς στο ΟΑΚΑ.

Στα γραφεία της ΠΑΕ έγινε ευρεία σύσκεψη σχετικά με τη διοργάνωση του αγώνα της Κυριακής, με το βάρος να πέφτει στη μεγάλη προσοχή που πρέπει να δοθεί ως προς τα μέτρα ασφαλείας. Ωστόσο δεν τέθηκε μόνο το θέμα των καπνογόνων όπως στην προηγούμενη σύσκεψη αλλά και στην αψεγάδιαστη συμπεριφορά που πρέπει να υπάρχει στον περιβάλλοντα χώρο που θεωρείται στο ΟΑΚΑ και έχει προκαλέσει στην ΑΕΚ πολλές τιμωρίες σαν αυτή την πρόσφατη του Παναθηναϊκού.

Φυσικά, εκφράστηκε η απόλυτη ικανοποίηση για τη συμπεριφορά του κόσμου και των οργανωμένων τόσο με τον Ατρόμητο όσο και με τον Βόλο εκτός έδρας και εξετάστηκαν όλα τα μέτρα σε συνεργασία με τους οργανωμένους για να κυλήσουν όλα στο ίδιο τέμπο και με τον Άρη, που δεν πρέπει να συμβεί το παραμικρό αφού εκτός όλων των άλλων το επόμενο εντός είναι με τον Ολυμπιακό.

Η καλύτερη προπώληση απλών εισιτηρίων

Μάλιστα, η Ένωση ενημέρωσε ότι η ηλεκτρονική προπώληση για τον αγώνα με τον Άρη έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά και μέσα σε λίγες ώρες είχε φτάσει στα συνολικά νούμερα των προηγούμενων εντός έδρας αγώνων, που δεν είχαν βεβαίως τίποτα το φοβερό από πλευράς απλών εισιτηρίων.

Θεωρείται βέβαιο ότι αυτή θα είναι η καλύτερη προπώληση απλών εισιτηρίων μέσω του aekfc.gr από την ημέρα που άνοιξαν και πάλι τα γήπεδα για κόσμο.