Είναι οριστικό: Ο Παναγιώτης Κονέ είναι ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει τον Ίλια Ίβιτς στη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ.

Είχε διαρρεύσει λίγο νωρίτερα πως βασικός υποψήφιος για την διαδοχή του Ίλια Ίβιτς στην θέση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ, είναι ο Παναγιώτης Κονέ. Στην συνέχεια υπήρξαν ορισμένες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, σε σχέση με το πόστο για το οποίο είναι υποψήφιος ο Κονέ, σύμφωνα με τις οποίες δεν θα έχει την θέση του τεχνικού διευθυντή. Ωστόσο το ρεπορτάζ του SDNA επιβεβαιώνεται μέχρι κεραίας και πλέον λέει πως ο Παναγιώτης Κονέ δεν είναι μόνο υποψήφιος, αλλά θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ.

Ο 33χρονος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της Ένωσης, αποτελεί προσωπική επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη μετά από εκτενείς συζητήσεις που έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα, γύρω από το ενδεχόμενο να αναλάμβανε κάποιο πόστο στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Μέχρι πρότινος δεν ήταν όντως βέβαιο πως αυτό θα είχε άμεση σχέση με τον σχεδιασμό της ομάδας, όμως τα τελευταία 24ωρα το αφεντικό της Ένωσης αποφάσισε πως σε αυτό το κομμάτι θέλει να αξιοποιήσει τον Παναγιώτη Κονέ.

Όπως επίσης είχε διαρρεύσει, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν ήθελε να απομακρυνθεί ο Ίλια Ίβιτς από την ΠΑΕ, αλλά του πρότεινε να αναλάβει την θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή, που πρέπει να θυμίσουμε πως ήταν η θέση που είχε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Ίλια Ίβιτς από την πλευρά του, δεν ένιωθε πως θα μπορούσε να είναι αποδοτικός στον βαθμό που ήθελε σε μια θέση που δεν θα είχε αποκλειστικά σχέση με ζητήματα σχεδιασμού και προτίμησε τον δρόμο της αποχώρησης.