Η ΑΕΚ είπε το «ναι» στην πρόταση της Χιούστον Ντάιναμο για την παραχώρηση του Εσε Πόνσε και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις.

Παίκτης της Χιούστον Ντάιναμο μπορεί πλέον να λογίζεται ο Εσε Πόνσε, καθώς η ΑΕΚ συμφώνησε με την ομάδα του MLS για την παραχώρηση του Αργεντινού φορ.

Αυτόματα ο 27χρονος στράικερ αποτελεί παρελθόν από την Ενωση και το σχετικό deal αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Το ενδιαφέρον του club πέρα από τον Ατλαντικό για τον παίκτη διατηρείται εδώ και περίπου 1,5 μήνες, ενώ από την πλευρά του υπήρχε ξεκάθαρη επιθυμία ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Ματίας Αλμέιδα από την πλευρά του ενημερώθηκε για το όλο θέμα αμέσως τόσο από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο και από τους «κιτρινόμαυρους» και δεν προέβαλε κάποια αντίρρηση ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του.

Ετσι ο Πόνσε δεν θα συνεχίσει στους «κιτρινόμαυρους» όπου επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι και το 2023/24 είχε σε όλες τις διοργανώσεις 38 συμμετοχές και 16 γκολ.